Competitietussenstand

Uit OSMWiki

(Doorverwezen vanaf Competitie Tussenstand)

Op de Competitietussenstand-pagina zie je de tussenstand in de competitie. Het team waarvan jij de manager bent springt eruit, doordat het is omgeven door een grijs vlak. Je kunt op de teams klikken om te kijken hoe hun selectie eruit ziet. Je ziet rechtsboven ook de moderator van de competitie, het land, competitienummer en de naam van de competitie. Tevens zie je rechtsboven als je moderator bent een knop om de instellingen van de competitie aan te passen.

De tussenstand is verder handig om te zien welke club een manager heeft en of de manager een seizoenskaart heeft. Tevens staan er met pijltjes aangegeven welke clubs zijn gestegen op de lijst en welke gezakt.

Als je boven de teams op de knop "teams" klikt veranderen de team namen in de manager namen. Zo kun je gelijk zien welke manager goed presteert in de competitie.

Via de knop competitie stats zie je een overzicht m.b.t. transfers, doelpunten, kaarten en records.

Je kunt de competitietussenstand vinden bij: Overzichten -> Competitie tussenstand

Vorm

Het is altijd makkelijk om te zien hoe je concurrenten in de competitie ervoor staan. De competitietussenstand geeft nu van elk team weer wat hun laatste resultaat was. Als je daar met je muis overheen gaat, krijg je bovendien ook het resultaat van de laatste 5 wedstrijden te zien.

Externe links

Competitie tussenstand

Competitie stats