Bekertoernooi

Uit OSMWiki

Doerak in een kampioensbeker

Het Bekertoernooi bestaat uit een aantal rondes, afhankelijk van de grootte van je competitie. Het kan zijn dat je de eerste ronde niet in actie hoeft te komen, je bent dan automatisch door naar de tweede ronde. Op een dag dat je team niet speelt, bijvoorbeeld omdat je bent uitgeschakeld, kun je een rustdag houden.
Bij het bereiken van de volgende ronde wordt je tegenstander geloot. Je weet dus wie je volgende tegenstander wordt zodra de huidige ronde is gespeeld. Bij de oude puntentelling kreeg de winnaar van de beker 250 managerpunten in zijn/haar profiel. Met de nieuwe puntentelling krijg je voor elke bekerronde die je verder komt een bepaald bonusaantal managerpunten.

Bij gelijke stand na 90 minuten in een bekerwedstrijd komt er een verlenging. Is de stand dan nog gelijk, dan worden er penalties genomen. Het bekertoernooi wordt op neutraal terrein gehouden.

Sinds 27-08-2013 is het mogelijk om in elke competitie van de landenlijst het bekertoernooi te kunnen spelen.

Bij het spelen van een bekerwedstrijd, speel je in feite op neutraal terrein. Dit betekent dat je de helft van je stadionsponsors zal krijgen, of wel 50%.


Externe Links

Bekertoernooi