Berichten

Uit OSMWiki

Via berichten kan er contact plaats vinden onderling tussen managers zonder dat anderen dit zien. Wordt ook wel Personal Message of Private Message genoemd. Op de Berichten-pagina komen al je ontvangen berichten binnen en kun je zelf berichten naar andere managers sturen. Een Crewbeheerder krijgt hier ook een bevestiging van een acceptatie van een nieuw lid binnen. Ook bij het bestellen van seizoenkaarten krijg je vervolgens een berichtje dat je bestelling geslaagd is.
Je kunt rechtsboven op je scherm zien of je een berichtje binnen hebt gekregen. Dit staat naast het knopje met de meldingen. Wanneer je een bericht binnen hebt gekregen, wordt het envelopje bovenin wit met daarin een klein cijfer van het aantal berichten dat je ontvangen hebt.

Sinds 2014 is het berichtensysteem verandert. Het is nu een soort van conversatie-systeem geworden in plaats van een mail-systeem. Je kunt nu geen memo's meer versturen. Daarentegen is het wel mogelijk om zoveel mogelijk berichten te versturen en te ontvangen als je maar wilt. Het is een soort chat. Het oude systeem had een limiet van het aantal berichten in- en out afhankelijk of je gelimiteerd, seizoenkaarthouder of premium was.

Het is ook mogelijk om contacten/vrienden toe te voegen. Zo kan je managernamen die je vaak nodig hebt opslaan.
NB: berichten over je team, zoals de verkoop van of een bod op een speler van je team, komen binnen in de Gebeurtenissen.