Boek

Uit OSMWiki

SCOREN! Boek over OSM

SCOREN! is het boek over OSM. Hierin lees je hoe de bedenker van OSM, Jeroen Derwort, als jonge programmeur op zijn zolderkamertje in Zoetermeer Online Soccer Manager (OSM) ontwerpt.

Het boek geeft een zeldzaam kijkje achter de schermen van een start-up die uitgroeit tot een wereldspeler, met vijftig medewerkers en meer dan honderd miljoen gebruikers. Jeroen schrijft open en kleurrijk over rechtszaken, hackers, persoonlijke tegenslagen en deals met de grootste gamebedrijven en voetbalclubs ter wereld.

In SCOREN! lees je ook hoe Jeroen van een schuchtere nerd uitgroeit tot een succesvolle ondernemer. Ondanks alle uitdagingen die hij onderweg tegenkomt.

Bovenal is dit het verhaal van OSM, het meest succesvolle Nederlandse managementspel ooit. Heb je ooit willen weten hoe de engine bedacht is? Waarom je maar vier spelers tegelijk op de transferlijst mag zetten of hoe een trainingskamp werkt? Lees dan dit boek. Een must-read voor alle echte OSM fanaten, maar ook voor (startende) ondernemers, spelers van OSM, gamers en voetballiefhebbers.

Externe links