Krant

Uit OSMWiki

Het Voetbal Nieuwsblad, de krant op Online Soccer Manager, bestaat uit het belangrijkste nieuws van de afgelopen week in je competitie. Je kunt hier wedstrijdverslagen, vooruitblikken, columns, transfernieuws, geblesseerden, De competitietussenstand zien en geruchten vinden. Ook is het in de krant te lezen als er een nieuwe manager wordt aangenomen of als een manager is vertrokken. De competitiemoderator heeft de mogelijkheid om artikelen in de krant te plaatsen.
In de krant is ook een plaatsje voorzien voor het voetbal in de realiteit, met links naar zowel Nederlandse als Belgische sites met voetbalnieuws, en een cartoon.

  • In mei 2007 volgde er een update om de krant iets eerder te laten verschijnen. Vanaf 8 uur 's ochtends kan de krant voortaan gelezen worden.
  • Eveneens in mei 2007 volgde er een update waardoor er nu ook in de voorbereiding op de competitie een krant verschijnt.
  • Op 11 november 2007 heeft de krant opnieuw een update gekregen, ditmaal was de laatste speeldag aan de beurt.
    Voorheen was de krant op de laatste speeldag in dezelfde stijl als op andere speelronden, maar sinds deze update zijn er veel leuke artikelen bij gekomen die terugkijken op het gespeelde seizoen. Je kan onder andere een artikel verwachten over de kampioen van het seizoen, een artikel over de teams die gedegradeerd zouden zijn. Daarnaast zal er een artikel komen over de topscorer, het elftal van het seizoen en een artikel over het best en het slechtst presterende team ten opzichte van hun doelstelling.
  • April 2012 is er een update geweest om de krant weer eerder te laten verschijnen. Vanaf heden kan rond 4 uur 's nachts kan de krant weer gelezen worden.

Externe Links

Krant