Ontslag nemen

Uit OSMWiki

Soms draait het niet lekker met je team of je je hebt een saaie competitie en wil je ontslag nemen.

Pas er wel mee op, het kan niet teruggedraaid worden! Als je helemaal wilt stoppen met OSM kan je je account verwijderen. Als je ontslag hebt genomen wordt dit ook in je profiel weergegeven. Dit kan dus een smet zijn op jou carrière! Je kan op de volgende manier ontslag nemen: club -> het bestuur -> ontslag nemen. Na je ontslag kun je direct aan de slag bij een nieuw team.

Ontslag nemen geblokkeerd

Het is niet altijd mogelijk om ontslag te nemen. Dit kan de volgende oorzaken hebben:

  1. Je bent de moderator van de competitie. In dat geval moet je eerst het moderatorschap overdragen aan een andere manager voordat je ontslag mag nemen.
  2. Je bent pas net bij het team. Je kunt niet voordat je een wedstrijd hebt gespeeld met je club waarbij je bent aangenomen, ontslag nemen.
  3. Je speelt in een fantasy league. In deze competitie is het niet mogelijk om ontslag te nemen, omdat je je team zelf samenstelt. Daar heeft een ander dus niets aan. Je kan ook niet gekickt worden in de Fantasy League.
  4. Je hebt 80% van de te spelen wedstrijden uit je competitie gespeeld. Omdat sommige managers dachten dat er aan het eind van de competitie ontslag genomen moest worden is dit onmogelijk gemaakt.
  5. Je account staat op vakantiemode. In dat geval zul je je account eerst van vakantiemode af moeten halen, voordat je ontslag kunt nemen.