Scorebord

Uit OSMWiki

Rik

Bekijk je wedstrijden nu via het scorebord met commentaar van een rasechte voetbal commentator! Kansen, doelpunten, blessures, kaarten. Alles wordt in beeld gebracht en tekstueel van commentaar voorzien. Je hoort ook realistische stadion geluiden. De tussenstanden van de andere wedstrijden kun je ook links in beeld zien. Nadat je wedstrijd is gestart, zal de knop 'start wedstrijd' veranderen in 'pauzeer wedstrijd'. Je kunt vanaf dat moment op elk ogenblik de wedstrijd stilzetten. De commentator zal dan zijn werk stoppen en weer verder gaan als je de wedstrijd weer vervolgt. Ook kun je op de knop 'Sneller' klikken. Dan zal het scherm van de wedstrijd statistieken over je commentator heen schuiven en de tijd sneller laten lopen.

Hugo en Evert


We stellen je voor aan Evert en Hugo. Zij zullen al je wedstrijden op het scorebord van commentaar voorzien. Je kunt zien hoe een doelpunt tot stand is gekomen: of het een kopbal was, een hakje, omhaal of een schitterend schot in de kruising.

Maar Evert en Hugo houden je niet alleen op de hoogte van de doelpunten in de wedstrijd. Ze zien alles. Ook de belangrijkste kansen worden door hun verteld, dus als je spitsen er niets van bakken weet je dat nu ook. Bij kaarten en blessures zullen ze ook de gore details aan je melden.

De Specialisten die je hebt aangewezen komen in actie bij de corners, penalty's en vrije trappen. Ook hun verrichtingen kun je nu dus op de voet volgen.


Voor gebruikers met een oudere of tragere computer is het ook nog mogelijk om het oude, iets minder amusante scorebord te raadplegen door "scorebord zonder commentaar" aan te klikken. Dit gaat ook iets sneller.
Om de tweede helft te starten druk je op dezelfde knop, waar dan "Start tweede helft" staat.

Onze vertrouwde commentators Evert en Hugo hebben er een nieuwe collega bij gekregen, namelijk Rik (afgeleid van de enige echte Rik de Saedeleer).
Deze commentator is de 1e Belg die ons van commentaar zal voorzien. Rik is mogelijk gemaakt door Alei.

  • Let op: Het scorebord is alleen toegankelijk voor (Premium)Seizoenskaarthouders.

Externe links

Het Scorebord