OSM Wiki

Uit OSMWiki

Versie door Jerhova (overleg | bijdragen) op 20 aug 2023 om 11:41 (derwort media)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)


NIEUW: Er is nu een boek over OSM. Het heet SCOREN! Online Soccer Manager (OSM) van zolderkamer tot skybox. Je kunt het bestellen via Sparkle Auteurs. Dit boek moet je hebben als je dagelijks OSM speelt. Leverbaar vanaf 18 oktober 2023.


Welkom bij de OSM Wiki, de encyclopedie waarin informatie over de populaire voetbalmanager Online Soccer Manager te vinden is. We geven hier de managers de mogelijkheid om hun eigen versie van Wikipedia te creëren voor de OSM wereld.

Voeg gerust artikelen toe over je favoriete onderwerpen als deze een voetbal manager die OSM speelt zouden kunnen interesseren. We willen deze Wiki gebruiken als een centraal punt voor het vergaren en presenteren van informatie zoals suggesties, ideeën voor het verbeteren van het spel, bekende bugs en oplossingen, FAQs en handleidingen.

LET OP: Deze OSM Wiki is voor het laatst geupdate in 2014(!). Alle informatie die je hier kunt vinden, heeft betrekking op OSM 2.0 (online tot mei 2016). Deze Wiki is niet meer te bewerken en wordt uitsluitend aangeboden als nostalgisch naslagwerk. Er is veel liefde en aandacht in gegaan van de gebruikers, in de tijd dat OSM alleen nog een webgame was. OSM 3.0 is nu veel mooier en beter, dus vergeet vooral niet na het lezen ook van de nieuwe OSM te genieten!

De OSM Wiki is een gebruikersinitiatief. Dit plaatst jou als manager die een contributie wilt leveren voor een grote verantwoordelijkheid. Misbruik deze vrijheid alsjeblieft niet. Probeer zo objectief mogelijk te zijn bij het schrijven van een artikel. Reageer je eventuele frustraties niet hier af.

Voor meer informatie over het gebruik van OSM Wiki, bijvoorbeeld het aanmaken van een pagina over jezelf of je eigen crew, ga naar de Introductie-pagina.

Let op: Het is noodzakelijk om je te registreren (met je OSM loginnaam) voordat je pagina's gaat bewerken in de OSM Wiki.

De OSM Staff & Wiki Staff

Inhoud

Overig Derwort Media

Jeroen Derwort | Derwort Media | Boek